Volcano Inn Hawaii Hotel - Hawaii legjobb vulkanikus szállodája 1989 óta! | Hotel Volcano Inn
loading
29 Years

About Volcano Inn Hawaii Hotel

_

Volcano Inn Hawaii Hotel – Hawaii legjobb vulkanikus szállodája 1989 óta!

A Volcano Inn Hawaii Hotel, amely az Hawaii városrészben helyezkedik el, a Hawaii városában tett kirándulások ideális kiindulópontja. Központi elhelyezkedésünkhöz közel minden, amit látni és tapasztalni akar. Tippek az utazás lehetőségeinek teljesítéséről az Ütemező látogatás szakaszban találhatók. Töltsön el egy napos kirándulást a szigeten, és lazítson a mi sós vízfürdőinkben, a gyönyörű környező esőerdőben. Szállodánk Hawaii Nagy-szigetén Volcano faluban található meg, kevesebb, mint 1,6km-re a Hawaii Vulkánok Nemzeti Parkjától. 1.220 m tengerszint feletti magasságban található az aktív vulkán Kilauea. Az Ōhi’a és a Hapu’u nevű trópusi páfrányos erdőben található Volcano Inn festői szépségét és nyugalmát ismerteti.

Meg fogja látni, hogy nem vagyunk egy tipikus szálloda.

Kerülje a rossz tapasztalatokat at Airbnb-vel, ami felesleges kellemetlenségek elkerülése érdékben (sajnos gyakran találnak olyan vendégeket, akik az utolsó pillanatban megpróbálnak szállást találni, mivel az Airbnb tulajdonosai rövid időn belül lemondtak a foglalásukról). Ehelyett élvezze a hawaii nyaralását a Volcano Inn Hotelben és hozza ki a legtöbbet belőle.

A Volcano Inn Hotel csoportokat is tud fogadni!

A Volcano In csoportos szállásokat és szállodai szobákat kínál akár 50 fő számára. A szobák kiválasztásával utazási csoportokat, esküvőket, családi összejövetelt, klubokat vagy bármilyen nagy csoportot tudunk elszállásolni. Hotelünk és a környék látnivalói is a 11-es autópálya mellett helyezkednek el. A nagy társalgóban az egész csoport élvezheti a reggelit, melyet egy lélegzetelállító esőerdő vesz körül. A három házunk három különféle pezsgőfülkével rendelkezik: a szálloda túraszervezőket tud fogadni!

Fedezze fel Hawaiit ahelyett, hogy vezetne!

Foglaljon szobát közvetlenül velünk a kiváló helyszínre, miközben felfedezi a Hawaii Nagy-szigetét. Bárki, aki egy Hawaii vakációt tervez, nem tudja, mennyi időt töltenek egy szálloda vagy egy Waikoloa szállodában. Vannak vonzó ajánlatok a szálláshelyünkre, ahol pontosan évtizedeken át szeretne lenni. Ne keressen semmilyen alternatívát és bízzon éves tapasztalatainkból a Volcano Inn-ban!

A Volcano Inn tökéletes kiindulópont

Akár egy kaland a Nemzeti Parkban, felfedezzük a furcsa és művészi vulkánvárost, vagy élvezzük a buja esőerdők nyugalmát, válasszuk a Vulkán Innot! Kínálunk a legjobb szállást, mint bármely más szálloda, B & B vagy motel a környéken. Ezért célunk, hogy a Volcano Village legtisztább, legérzékenyebb és legolcsóbb szobáit, nyugdíját és üdülőhelyeit kínáljuk.

Ne töltsön naponta több mint 6 órát az autóban, hogy eljusson Kona-ba – fedezze fel a Hawaii vulkánok Nemzeti Parkját, és pihenjen a Volcano Innben. Hosszas túrázás után pihenjen a 24 órás forró káddal és felejthetetlen emlékeit szeretteivel. A Volcano Inn kényelmesen közel helyezkedik el a Jaggar Múzeumhoz.

Biztosítjuk, hogy Ön – mint vendégünk – lazítson és élvezhesse ezt a paradicsomban rejlő rejtett gyöngyszemet. Foglaljon most és nézze meg, miért a Volcano Inn Hawaii Hotel a legjobb választás Big Island, Hawaii nyaralásához.